Midt i hjerte av Lier

Til Inn PÅ Tunet brukere

Utleie av bolighus til Inn På Tunet brukere.

Vi leier ut en bolig på ca. 600 kvm. Huset inneholder to separate leiligheter og fire andre enheter. Tre av soverommene er to rom som er satt sammen, så hver av de tre soverommene inneholder en sovedel og en liten stue. Disse tre enhetene deler bad/toalett. Den siste enheten har eget bad/ toalett, liten stue og soverom. I resten av huset er det en felles stue, kjøkken, spisestue og to rom som blir brukt til kontorer, vaskerom og personalbad.

Med leie av huset, følger Inn På Tunet aktivitetene med utleier som leder av aktivitetene. En eventuel leieavtale innebærer dermed to sett med avtaler som er avhengig av hverandre.

Det er mulighet til å bruke et oppholdsrom i låven. Det inneholder bordtennins, billijard, dartspill, høner og kaniner. De to siste sommerene har vi hatt frittgående lam, og de har skapt morsomme opplevelse sånn som besøk i stua😀. Utleieboligen har egen grøntareal på baksiden av huset sitt. 

Det er flotte turmuligheter både på veiene rundt gården og i skogen. 10 min unna, oppe i skogen, finnes en lavvo til fritt bruk. Det er også en lavvo på gården som det er mulighet til å låne. Utleier har også mulighet til å låne grunneiers sitt fiskekort og fiske på gårdens sin eiendom.

Mørk Nedre skal være et godt sted å bo for alle.

Nyeste kommentarer

23.01 | 14:39

har sett lavoen! veldig

13.10 | 11:50

veldig fint sted! det er altid noe og finne på ett eller annet sted er det ALTID ...